Större delen av ånglok-samlingen. Det finns flera rariteter bland dessaÄntligen har jag skaffat lådor att förvara lok och vagnar i. Väggarna räckte inte till. Tyvärr räcker inte dessa skåp heller men de är ganska dyra – 3400 för dessa tvåVändskivan och nu en bro ovan. Fortsättningen åt vänster är framför fönstretDiesellok med godståg högt upp. Manöverpanel för växlar i förgrundenStation 1 med manöverpanel för lokblockering. Flera sträckor är blockerade och kan aktiveras genom att man trycker på en av de röda tryckströmbrytarna.Den fabriksbangården blev inte gammal. Så här ser den ut nu med trevägsväxlar, avkopplingsskenor och avbrott för lok
Efter jul har det hänt en del. På bord 2, där staden finns, har jag flyttat en del stad-hus till bakom innersta spåret så nu måste jag ge mig på jakt efter fler stad-hus.Så nu är det ett stort hål i bebyggelsen
Spårvägen är nu elektriskt inkopplad med brytare så nu går spårvagnarna också. På stationen (2) har det inte hänt så mycket.
Station 1, vid köraggregaten på bord 1, har jag gjort om med avkopplingsskenor, lite smalare mellan spåren och därför flyttat stationshuset, som nu står i bakgrunden på bilden.
På spår 1 (närmast) står ett litet diesellok med tankvagnar från olika bolag. På spår 2 står ett ånglok frön Österrikiska statsbanorna, D 52. Det har personal i tendern (kolvagnen). Det har fem drivaxlar och känns igen bl a på den avlånga skorstenen. Bakom sig har det godsvagnar från olika bolag På spår 3 står ett Schweiziskt S:t Gotthardslok med Silberlinge passagerarvagnar.Bakom stationens 3 huvudspår passerar ett litet ånglok med kylvagnarUnder cirkel på våning 3 finns ett helt nytt fabriksområde. Det tidigare rundspåret blev för snävt för många lok och vagnar. Nu finns stickspår för fabriken och chokladfabriken. Kranen når även dessa spår.